86 82 40 20 ////// mail(snabel-a)silkeborgrens.dk

Vi tager hånd om dit tøj

som var det vores eget..

_DSC4836

Vi glæder os til at betjene dig

Zanne

Ole

Silkeborg Rens & Vask
– familievirksomhed med grøn samvittighed

Vi er en familiedrevet virksomhed med 25 års erfaring i branchen og er glade og stolte over at kunne tilbyde Silkeborg et miljørigtigt renseri/vaskeri. Gennem årene har vi opnået stor viden og kompetence på området og har investeret i markedets mest miljøvenlige maskiner og rensemetoder. Vi tilbyder derfor den nyeste teknologi indenfor vådrens, et vandbaseret rensesystem, som skånsomt renser alle tøjfibre og får dit tøj til at dufte rent. Produkterne vi bruger til dette er 100 % biologisk nedbrydelige. Vores miljøvenlige metode er udviklet af Electrolux og kaldes Lagoon.

Læs mere om vores grønne rensemetode her  >>

Hos os er du garanteret en god, personlig og venlig betjening. Lige uden for er der gode gratis parkeringsforhold, så du kan køre lige til døren med dit tøj.

Se kort og find os her  >>

Vi tilbyder altid rådgivning om den bedste behandling til at opnå det mest optimale resultat for dit tøj og vi sætter en ære i at behandle tøjet bedst muligt.

 

Vi vasker og renser alt
– fra bamser til bådpresenninger

Udover rensning og vask af dit tøj tilbyder vi også rens og vask af mange andre ting, som fx. bådpresenninger, dyner, telte, indbo af tekstil, hestedækkener, tæpper, pelse, bamser – you name it !

Vi har dejlige store og lyse lokaler, så vi kan klare næsten alle opgaver. Fra kunders vasketøj til store gardiner og bådkalecher, der skal hængetørre.
Spørg os – vi finder en løsning på selv den vanskeligste opgave.